Hamarosan megkapjuk az első látnivalókat a Call of Duty WWII: The Resistance DLC-ről

2018. január 08.
9421
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden jel arra utal, hogy már nem kíván minket sokáig megváratni a Sledgehammer Games csapata a Call of Duty WWII első DLC csomagjának bemutatójával, hiszen bár a The Resistance bővítményről szinte mindent tudunk, ellenben látnivalókat még nem kaptunk hozzá.
 

A fejlesztők azonban néhány órával ezelőtt egy elég árulkodó Twitter-bejegyzéssel leptek meg minket, ami arra utal, hogy nemsokára megváltozik ez a helyzet, a "hamarosan" megjegyzés mellé ugyanis kaptunk egy képet, melyen egy falat, rajta pedig több festményt láthatunk, vélhetően a The Resistance DLC-hez kapcsolódó csatatereket ábrázolva.

Mint ismert, a Call of Duty WWII: The Resistance DLC valamikor január végén jelenhet meg első körben PS4-re, majd egy hónappal később PC-re és Xbox One-ra is, a főszerepben három új pályával, a Modern Warfare 3-féle Resistance feldolgozásával és persze a Zombies mód bővítésével.


2 hozzászólás

Direktor

1 hete és 5 napja

De jó lett az a kép!

válasz erre

bekecs

1 hete és 5 napja

Sejtelmes kép lett.

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaMarduk profilja5t3v3nk3 profiljaGargameth profiljaHCDani profiljaLaci721 profiljaturatur profilja