Hamarosan külön is megjelenhetnek a Red Dead Redemption 2 zenéi

2018. november 01.
5.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Red Dead Redemption 2 gyakorlatilag jött, látott és győzött, hiszen autentikusabb vadnyugati hangulatot korábban talán még egyetlen másik játék sem tudott a képernyőre varázsolni, amihez sokat hozzátettek a nagyszerű country muzsikák.

A hírek szerint a Woody Jackson által írt zenék - aki az első rész mellett a GTA 5 és az L.A. Noire esetében is dolgozott már a rocksztárokkal - nemsokára önálló formában is megjelenhetnek majd, de nem ő az egyetlen, aki miatt érdemes lesz belefülelni, hiszen a csapat bejelentette, hogy milyen nagyágyúkkal dolgoztak együtt a zenei anyagon.

Mint megtudtuk, több mint 110 zenész segített a nagyszerű dallamok feljátszásában, akik Björk, Kanye West vagy Frank Ocean mellől lehetnek ismerősek, de Mars Volta és a Queens of the Stone Age zenészei is felsorakoztak a háttérben.

Mellettük David Ferguson (Johnny Cash), David Ralicke (Beck, Sons of Anarchy), Gabe Witcher (Punch Brothers, True Detective) és Matt Sweeney (Chavez, Superwolf, Iggy Pop, Bonnie Prince Billy) nevét is megemlítette a Rockstar, tehát igencsak nívós listát sikerült összetrombitálniuk a muzikális anyaghoz.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 15 napja

Frankó kis bakelit kollekciót belőle, az a menő.

válasz erre

Direktor

2 éve, 16 napja

Kemény! És kijön CD-n vagy mi?

válasz erre

Mordorer

2 éve, 16 napja

Jól hangzik!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja