Hamarosan érkeznek a Kailh kapcsolós gamer laptopok

2016. június 09.
3.4421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A hordozható számítógépek piacán egyre több komolyabb géppel találkozhatunk, hiszen a hardvergyártók egyre erősebb termékeket kínálnak a laptopgyártók számára, az erős gépek egyik fő piacát pedig a játékosok jelentik, akik számára manapság már nem csak az erő a lényeg.

Egy asztali gép mellett például sokan komoly perifériákat használnak az asztalukon, melyek közül kiemelkednek az igen drága mechanikus billentyűzetek. Ez a technológia egy ideje már a hordozható gépek piacán is megjelent, ugyanakkor a gyártók számára egyelőre még korlátozottak a lehetőségek és elég drágák a kapcsolók.

A Kaihua Electronics neve vélhetően sokak számára egyáltalán nem ismerős, de ők gyártják a Kailh mechanikus kapcsolókat, melyek a Cherry MX kapcsolók olcsóbb alternatívái. A vállalat nemrég bejelentette, hogy új kapcsolókat fejleszt, kifejezetten laptopokhoz, melyeket hamarosan jó néhány gamer laptopban láthatunk viszont. A kapcsolók között különböző nyomásérzékenységű megoldásokat találnak majd a gyártók, illetve RGB LED világításos modell is lesz.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Akkor most ez a cseresznye kapcsolónál olcsóbb igaz?
De szerintem nem ezen fog múlni a gamer laptop ára.

válasz erre

Imperator

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

A nyomásérzékelő néhány játéknál jól jöhet, de szinte nincs játék, ami ki is használná.

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Hogy egy billentyűzeten mit lehet mindig fejleszteni, számomra rejtély. De időről-időre valamelyik cég bejelent valami újat. Aztán, hogy az tényleg új, vagy csak ráfogják, az az átlag felhasználónak sosem derül ki. Ha Pistikének azt mondják, hogy ez a billentyűzet azért drágább, mert új technológia és jobban fogsz tőle játszani, Pistike meg ezt elhiszi, akkor úgy is fogja érezni, hogy jobban megy a játék. A gyártónak megéri, Pistikének megéri, mindenki boldog.

válasz erre

kpal

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

És vajon ez mennyire befolyásolja majd a laptop árakat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja