Hamarosan érkezik a PvP mód a Ghost Recon Wildlands-ba

2017. július 21.
3.5091
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy már csak karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy a Ghost Recon Wildlands megkapja végre a régóta várt és ígért PvP módot, amely Ghost War címmel ingyenes frissítésként jelenhet majd meg.
 

Hogy mikor? Erre még a franciák sem tudtak pontos válaszokkal szolgálni, ellenben azt elmondták, hogy valamikor ősszel számíthatunk rá, de még a nyáron biztos, hogy indítanak hozzá egy nyílt bétát, aminek részeként PC-n, PS4-en és Xbox One-on is kipróbálhatjuk majd az újdonságot.

A Ghost War egyébiránt egy vérbeli PvP móka lesz, amelyben két négyfős csapat küzd meg egymással a csatamezőn, akiknek alaposan össze kell dolgozniuk egymással, ha nyerni szeretnének, kihasználva az egyes kasztok képességeit, hősködésnek ugyanis itt nem lesz helye.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Neurotic

3 hónapja, 1 hete

Majdnem öt hónappal a megjelenés után végre megcsinálják a pvp módot amit már akkor marketingeltek mikor a játékot kiadták. Ráadásul "tök ingyen" Más játékoknál a megjelenés napján benne van "tök ingyen".

válasz erre

Vidoros

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Engem csak egy kiváló single érdekel(ne).

válasz erre

Bvektor

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ha már PvP akkor szerintem csinálhattak volna nagyobb mapot ahol tényleg lehet sniperezni

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
12.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Paint profiljamarco profilja5t3v3nk3 profiljaLaci721 profiljatotyak profiljakpal profiljaturatur profiljaBvektor profilja