Hamarosan elönti a kóla a Twitch-et

2021. szeptember 29.
44.9311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A világ egyik legismertebb márkája, a The Coca Cola Company ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy nem csak ikonikus logója újul meg, hanem határozottabban fogja a gamereket is megcélozni reklám kampányokkal.

Hogy erre van-e egyáltalán szükség egy ilyen ismert brand esetén és hogy ez mennyire lesz működőképesebb, mint az eddigi hagyományos megjelenések, azt nem tisztünk megítélni, de a cég által a világ két vezető gamer influenszerének nevezett arccal már biztosan kooperálni fog a világcég.

Az egyik a gamer világban már nem először felbukkanó Alan Walker, akinek a neve legutóbb - megkérdőjelezhető hatékonysággal - egy Asus ROG kampány kapcsán merült fel, a másik pedig Twitchezők körében lehet ismerős, a félmilliós követőtáborral és videónként tíztől egy-két százezer megtekintésig váltakozó AverageJonas.

Mellettük a Twitch értékesítési vezetője, Sarah Iooss segítségével népszerűsítik majd a platformon az új logó mellett az új márkafilozófiát is, ami a Real Magic (itthon Nyiss a csodára) nevet kapta a keresztségben, és a cég elképzelése szerint mindenkit az emberiség valódi varázslatának ünneplésére hív. A gamer videós platformon tehát mostantól jelentősebb jelenlét várható, de hogy ezen kívül hosszú távon mik még a tervek, az egyelőre kérdéses.

Van reklám videónk is:

Nézd nagyban ezt a videót!



8 hozzászólás

totyak

2 éve, 9 hónapja és 14 napja

Bármilyen ismert legyen egy márka, soha nem lehet elég ismert, így jogosnak érzem a Coca törekvéseit. Az, hogy ehhez kiket választanak reklámaracnak, az már egy más kérdés.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 9 hónapja és 14 napja

Hogy néz ki ez a gyerek ******'>*******??? meglepett smiley

válasz erre

Grifid

2 éve, 9 hónapja és 14 napja

Az üzenet jó, a reklám maga f*s.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

A reklám amúgy rohadt ütős lett, csak messze van a valóságtól. Mondjuk a Télapós reklámjuk se túl realisztikus...

válasz erre

VaPe

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem örülök neki. Elég sok így is a coca cola reklám, nem kell még jobban az arcunkba tolni. Mondjuk aki a twitchen lóg, az lehet hogy új célközönség nekik is mert mondjuk én pont nem vagyok az. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Videó állat amúgy szerintem, de ezek a nevek... Nem tudom hogy sikerült felmérni a piacot úgy hogy ezeket a neveket sikerült kihozni vezető gamer influenszernek. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ki ez a bohóc? röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Szép reklám mit ne mondjak. röhögő smiley A jövő generációja. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja