Hamarosan elkészül az Etrian Odyssey 5

2016. január 06.
2.2281
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi hónapokban szinte semmit sem hallottunk az Atlus logója alatt készülődő Etrian Odyssey 5 szerepjátékról, azonban a legfrissebb hírek szerint aggodalomra semmi ok.
 

Shigeo Komori, avagy a játék hangulatos zenéiért felelős szakember ugyanis egy interjúban arról beszélt, hogy a játék jelenleg az utolsó fejlesztési fázisban van, ami azt jelenti, hogy hamarosan végre befejeződhetnek a munkálatai.

Ez csak azért különösen meglepő kijelentés, mert az Atlus egyelőre azt sem közölte velünk, hogy mikor, illetve milyen platformokra várható az Etrian Odyssey 5 megjelenése, habár vélhetően a Nintendo 3DS lesz a biztos befutó ezen a téren. A fentiek alapján hamarosan minden kiderül.
nincs még hozzászólás

Etrian Odyssey 5
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljatotyak profiljaWarriorAutobot profiljarDAVE profiljasutiszorny19 profiljaElisorne profilja adambalonyi profiljafubenalvo profiljaiPet profiljaiPet profiljaNeurotic profiljaiPet profiljarititi profilja5t3v3nk3 profiljaAngryKnight profiljaMarduk profiljaManiac profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljavaldar profiljaeisento profilja