Hamarosan elindulhatnak az Xbox One X előrendelései

2017. július 25.
3.2231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft az idei E3-on hatalmas feneket kerített az Xbox One X bejelentésének és képességeinek, így sokan azt hitték, hogy amint vége az expónak, már elő is rendelhetik maguknak a gépet, ami frissen bizonyára jó taktika lett volna.

A redmondi óriásnak azonban erről is más a véleménye, ezáltal például még mindig sehol sem lehet előrendelést leadni a kérdéses konzolra, de miután egy rajongó a Twitteren megkérdezte Phil Spencer-t, az Xbox-vezér elárulta, hogy minden a tervek szerint halad, az összes jóváhagyás megtörtént, így már csak a pontos részletek bejelentésére kell sort keríteniük, ami pedig már itt van a kanyarban.

Magyarul tehát hamarosan bárki elővásárolhatja magának az Xbox One X-et, amihez Albert Penello, a Microsoft embere korábban azt hangoztatta, hogy nagyon király kis előrendelői programok várhatók hozzá, szóval ha jó ajánlatra vágysz, még egy kicsit legyél türelemmel.


3 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Miért akar valaki konzolt előrendelésben? Nem ráér megvenni, ha kiadják, kiderül róla minden részlet, minden gyermekbetegség?

válasz erre

VaPe

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ehhh mennyi fog vajon előrendelésbe elmenni egy olyan cégnél aki folyamatosan szopatja a gamereket? röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Erre kíváncsi leszek hogy mennyi előrendelés lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatotyak profiljaGargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja