Hamarosan elérhető lesz a Manus VR kesztyűje

2016. március 13.
3.5571
petike737 profilja, adatai
petike737
A Manus VR név annyira nem ismerős a VR piacon, mint például az Oculus vagy éppenséggel a nagy erőkkel feltörő HTC ViVe, aminek több oka is van, ugyanakkor a holland startup-ra akár még érdemes lehet odafigyelni.

Ők ugyanis nem egy újabb VR headsettel álltak elő, hanem egy "VR-perifériával", pontosabban egy kesztyűvel. A 2014-es megalapulás óta fejlesztett újdonság a következő hetekben kerülhet piacra, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a 250 dolláros csomag a fejlesztőket célozza meg, hogy a lehető legtöbb alkalmazás, VR headset és játék támogassa az elkészült terméket.

A fejlesztők szeretnék a legnépszerűbb VR headsetek mindegyikét támogatni, így képben van az Oculus, a HTC ViVe és a Samsung Gear VR is. A készülékekhez két módon kapcsolódhat az eszköz, hiszen az 5ms alatti válaszidőt kínáló USB csatlakozás mellett beépített Bluetooth-t is kapott, melyen 12ms környékén lehet a válaszidő.
7 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 4 napja

Akkor már kesztyű is van hozzá, de nem olcsón.
Ez is csak kimarad.

válasz erre

venoman

11 hónapja, 4 napja

Előszőr a gazdagok járnak jól. Lehetne már fordítva. Elképzelem a jövőt ahogy a buszmegállóban a manus VR szemüveggel a fején mutogat a semmibe Vagy miközben a rendőr igazoltatja ő meg nyomja az árnyék boxot előtte mert pont egy profi box gálát nyom a szemüvegen

válasz erre

totyak

11 hónapja, 4 napja

Több száz, vagy ezer dolláros/euros szemüveg, meg 250 dolláros kesztű. Az igen.

válasz erre

Paint

11 hónapja, 4 napja

Úúú, ez egész érdekesen hangzik.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 5 napja

Az a név: Manus . Ötletes cucc egyébként de ha mellé teszünk egy vr szemüveget, már 300 ezer környékén járunk ami nagyon durva. És ehhez még egy gép is kell kB ugyanennyiért....

válasz erre

muki

11 hónapja, 5 napja

Kezd értelmet nyerni ez a VR dolog. Ha ilyen komplett rendszer lesz mögötte és tényleg érdekes játékok is jönnek rá, akkor durván megreformálja a gamer világot.

válasz erre

kpal

11 hónapja, 5 napja

Fejlesztőkön kívül lesz bőven a kisembereknél is.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja