Hamarosan elérhető lesz a Manus VR kesztyűje

2016. március 13.
3.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Manus VR név annyira nem ismerős a VR piacon, mint például az Oculus vagy éppenséggel a nagy erőkkel feltörő HTC ViVe, aminek több oka is van, ugyanakkor a holland startup-ra akár még érdemes lehet odafigyelni.

Ők ugyanis nem egy újabb VR headsettel álltak elő, hanem egy "VR-perifériával", pontosabban egy kesztyűvel. A 2014-es megalapulás óta fejlesztett újdonság a következő hetekben kerülhet piacra, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a 250 dolláros csomag a fejlesztőket célozza meg, hogy a lehető legtöbb alkalmazás, VR headset és játék támogassa az elkészült terméket.

A fejlesztők szeretnék a legnépszerűbb VR headsetek mindegyikét támogatni, így képben van az Oculus, a HTC ViVe és a Samsung Gear VR is. A készülékekhez két módon kapcsolódhat az eszköz, hiszen az 5ms alatti válaszidőt kínáló USB csatlakozás mellett beépített Bluetooth-t is kapott, melyen 12ms környékén lehet a válaszidő.
7 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Akkor már kesztyű is van hozzá, de nem olcsón.
Ez is csak kimarad.

válasz erre

venoman

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Előszőr a gazdagok járnak jól. Lehetne már fordítva. Elképzelem a jövőt ahogy a buszmegállóban a manus VR szemüveggel a fején mutogat a semmibe Vagy miközben a rendőr igazoltatja ő meg nyomja az árnyék boxot előtte mert pont egy profi box gálát nyom a szemüvegen

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Több száz, vagy ezer dolláros/euros szemüveg, meg 250 dolláros kesztű. Az igen.

válasz erre

Paint

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Úúú, ez egész érdekesen hangzik.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Az a név: Manus . Ötletes cucc egyébként de ha mellé teszünk egy vr szemüveget, már 300 ezer környékén járunk ami nagyon durva. És ehhez még egy gép is kell kB ugyanennyiért....

válasz erre

muki

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Kezd értelmet nyerni ez a VR dolog. Ha ilyen komplett rendszer lesz mögötte és tényleg érdekes játékok is jönnek rá, akkor durván megreformálja a gamer világot.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Fejlesztőkön kívül lesz bőven a kisembereknél is.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljaVis Major profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profilja