Hamarosan éjszaka is zúzhatunk a PUBG Vikendi pályáján

2019. január 23.
5.3301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben megérkezett a havas Vikendi csatatér minden platformra, viszont a fejlesztők nem nagyon szeretnének lazsálni, máris eszközöltek néhány apró, de annál lényegesebb változtatást, amit a tesztszerveren már lehet is próbálgatni.

Egy éjszakai variánssal gazdagodott a pálya, az égen a csodaszép teliholddal és egy iszonyat hangulatos sarki fénnyel. Gyönyörűen idilli tájkép ez egy kis mészárláshoz, de ha te nem elégszel meg a látvánnyal, akkor pattanj fel a szintén újonnan bevezetett hóbringára, és szeld át vele Vikendi területét!

Ezenfelül parányibb változtatásokra érdemes számítani a tesztszerveren, például nagyobb mértékben lesznek elszórva assault rifle-ök, míg mondjuk a marksman típusú stukkerekből és a hármas armorokból egy kicsit visszább vesznek. Végül új SMG is jön, a PP-19 Bizon, ami a Vikendi és az Erangel exkluzivitásában érkezik, no meg friss jövevényként üdvözölhetünk egy újfajta célkeresztet, ami közelre és távolra egyaránt jó.

A teljes patch note-ot ITT olvashatjátok el.
minden platformra, viszont a fejlesztők nem nagyon szeretnének lazsálni, máris eszközöltek néhány apró, de annál lényegesebb változtatást, amit a tesztszerveren már lehet is próbálgatni.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

Mondjuk lehet elég ****a lenne egy dinamikus napszak/időjárás is a játékba. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nagyon fontos fejlesztés. nyelvnyújtó smiley

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja