Hamarosan bemutathatják azt a Harry Potter-játékot, amiről már évek óta nem hallottunk

2020. március 06.
8.4211
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Emlékeztek még, amikor 2018-ban felbukkant az internet sztyeppén egy nagyköltségvetésű Harry Potter-játék előzetese, ami állítólagosan az Avalanche keze alatt formálódik? Nos, nem kizárt, hogy hamarosan megejtik a formális bejelentést.

Se a legelső szivárgás előtt, se utána nem hallatott magáról a játék, így már kezdtük megkérdőjelezni egyáltalán azt is, hogy biztos igazi-e a videó és valóban készül-e egy ilyen szoftver, de most kaptunk egy kis reménysugarat. Az említett stúdió feladott egy álláshirdetést, amihez hozzátették: nemsokára bejelentenek egy új tripla-A címet.

Persze túl sok a kérdőjel egyelőre, nem biztos, hogy tényleg egy Harry Potter-játék lesz az, szóval érdemes szódával fogyasztani az infót. Azért reménykedjünk a legjobbakban, túlzottan kiaknázatlan a Harry Potter-univerzum videojátékok területén, úgyhogy mindannyian örülnénk, ha végre kapnánk egy méltó alkotást hosszú-hosszú idő után.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Mordorer

7 hónapja, 6 napja

Ilyesmi videókra emlékeszem régebbről tényleg. Hogy került ez újra elő?

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 1 hete

Tudnám élni. Mostanában nagyon rá vagyok pörögve a HP univerzumra.

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 1 hete

Tudnám értékelni.

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 1 hete

Nem lesz elkapkodva.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 1 hete

Vacak ez a videó, de a játék egészen pofás. Az biztos, hogy nem Háry Péter a főszereplő, mert a karakterszerkesztő látszik és később azzal a női karakterrel rohangálnak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja