Halott személyekkel folytathatunk társalgást egy új megoldás segítségével

2014. február 13.
1.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság a nem személyes kommunikáció is közel hasonló élményekkel tud szolgálni a felhasználóknak, mintha szemtől szemben kommunikálnának, hiszen az írás mellett már szóban, arcunkat is megmutatva cseveghetünk.

Erre a Skype az egyik legalkalmasabb program, melyet az MIT gyakornoki programjában résztvevő néhány diák egy kissé különcnek tűnő projekthez használt fel, mint példakép. A projekt különcsége a kommunikációban résztvevő partnerünkben rejtőzik, hiszen a dolog lényege abban rejlik, hogy már nem élő személyekkel kommunikálhatunk.

Hogy ezt elérhessük, nem kell mást tennünk, mint a rendszer számára elérhetővé tenni néhány információt a kívánt beszélgetőpartnerről. Ilyen például néhány kép, melyből avatart készít, de chat előzmények és közösségi média profilok is hasznára vállnak majd a rendszernek, hiszen minél több információt osztunk meg, annál élethűbb partnert kapunk. A kissé fura projekt még korai stádiumban van, de az Eterni.me oldalon már lehet regisztrálni.
7 hozzászólás

kpal

11 éve, 21 napja

ez morbid szint lassan .

válasz erre

DNS

11 éve, 21 napja

Ez egyébként is kb. olyan, mint a klónozott házi kedvenc. Bár lehet, hogy hasonlít az eredetire, mégsem lesz már soha ugyanaz...

válasz erre

rDAVE

11 éve, 21 napja

Érdekes, de már az ötlet is morbid. Értem én a készítők szándékát, de ez fordítva fog elsülni a használók körében.

válasz erre

totyak

11 éve, 21 napja

Ennél már az is jobb, ha elmész és bepiálsz, mint az állat. Abban van szórakozás, de ez csak gyötri az embert.

válasz erre

Vendég

11 éve, 21 napja

+1 az előttem megszólalóknak, nincs olyan, hogy halott ember chatel... Erre ott van a cleverbot, ugyanezt megcsinálja...

válasz erre

Bvektor

11 éve, 21 napja

Nem értem mi értelme van az ilyeneknek... Max azt érik el vele, hogy még több depis ember lesz aki nem tudja túl tenni magát egy szerette halálán.

válasz erre

Yanez

11 éve, 21 napja

Mekkora baromság! Hisz egy normális ember tudja, hogy nem a halott szerettével társalog, hanem egy programmal. Nagyon el kell távolodni a valóságtól, hogy ilyet használj abból a célból, amelyre készítik.

Persze, ha hülyülni akarsz, akkor dumálhatsz Einstein-nel vagy Abraham Lincoln-nal, de ez megintcsak egy próbát még megér, ám röövid időn belül 'halálra' únjuk. Szóval felesleges dolog ez egy normális ember számára.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja