Halo Reach: Május elején indul a multiplayer beta

2010. február 12.
1.7921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Az előrejelzések alapján a Halo: Reach az idei év egyik legsikeresebb játéka lehet, amit még jobban alátámasztottak az X10-en kiderült részletek.

A Reach a leírtak alapján kifejezetten jónak ígérkezik; egy intenzív kampány során eddig még nem tapasztalt, gigantikus csatákban vehetünk részt, továbbá rengeteg Spartan is feltűnik a színen, akik egyéni speciális tulajdonságokkal és karakterisztikával rendelkeznek. Ez utóbbi talán egy jel arra, hogy a multiplayer játékmódban használhatunk különleges képességeket, de mérget azért nem vennénk rá, inkább kiderítjük hamarosan a Reach multiplayer bétája során.

A multiplayer bétára nem is kell olyan sokat várni, a Bungie ugyanis az X10 keretein belül árulta el, hogy május harmadikán indul az online csetepaté. Azok, akik megvették anno a Halo 3: ODST-t, mind meghívást kaptak a többjátékos bétára, így a Microsoft elképzelése alapján ez a rövid ízelítő lesz minden idők legnépszerűbb online demója. A Reach-ben szerencsére megannyi, a Halo 3-ban jól működő funkció is visszatér. A pályák átszerkesztésére használt Forge, a videók készítésére alkalmas Theater, a négyjátékos kooperatív kampány és az osztott képernyős játék mellett megannyi érdekes újdonság is várja majd a játékosokat, de ez utóbbiak részletezésébe a Bungie nem kezdett bele. Türelmetlenül várjuk az űreposz következő részét, amely idén ősszel landol a boltokban.
nincs még hozzászólás

Halo Reach
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
X10
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja