Halo 2: Anniversary Editiont készít a 343 Industries?

2012. július 07.
1.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes pletykák láttak napvilágot a hivatalos Xbox magazin legutóbbi lapszámából, az újság munkatársainak hiteles, ámde természetesen közelebbről meg nem nevezett forrásai szerint ugyanis a 343 Industries - avagy a Halo-sorozatért felelős fejlesztőstúdió - egy Halo 2: Anniversary Edition munkálataiba kezdett.

A lapban olvasható információk szerint a 343 srácai most mindenekelőtt a Halo 4 munkálataira koncentrálnak teljes gőzzel, ám amint novemberben debütál a játék, szerintük a fentebb említett gyűjteményes csomag összeállításán kezdenek el fáradozni.

Az évszámokat tekintve ugyanis egy Halo 2: Anniversary Edition megjelenése legkésőbb jövőre igencsak aktuális volna, a Halo: Anniversary Edition megjelenését követően pedig mindez nem is lenne túl meglepő a csapat részéről.

A lap információi szerint egyébiránt a projekt munkálatai a közelmúltban már megkezdődtek, ám ahogyan azt fentebb is említettük, mindaddig nem nagyon lehet belőle kiemelt prioritású fejlesztés, ameddig a 343 Industries be nem fejezte a Halo 4-et.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 18 napja

Halo minden mennyiségben jöhet!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 19 napja

Vevő vagyok rá!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 19 napja

Hmmmmm... Hát biztos lesz benne MC. Figura, meg könyv még ilyesmi.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 20 napja

Érdekelne mi lesz benne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja