Halo 3 videójátékkal csábítja váltásra az Xbox-tulajdonosokat a Microsoft

2007. november 23.
1.6111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft a fejlesztő Bungie Studios céggel közösen ingyenes Halo 3 videójátékot kínál azoknak a régebbi Xbox-tulajdonosoknak, akik az újabb Xbox 360-ra cserélik konzoljukat.

Az akció az Xbox Live online szolgáltatás előfizetőire érvényes, ha eredeti Xbox játékkonzollal rendelkeznek és november 21. és december 21. között vásárolnak Xbox 360 készüléket. A feltételekhez tartozik az is, hogy a vásárlóknak Xbox Live Gold előfizetésre kell váltaniuk, ami persze magasabb díjakat is jelent a számukra. A Microsoft minden idők legnagyobb videójátékot kísérő reklámkampányával, szeptember 25-én adta ki a Halo 3-at, amelyből már elővételben 1,7 millió példány kelt el világszerte, az első 24 órában pedig 170 millió dolláros forgalmat produkált.

A hihetetlenül sikeres szoftver hatására az első héten közel kétszer annyi Xbox 360-at értékesítettek, mint máskor. A konzol iránti kereslet ugyanakkor azóta nagyjából visszaállt a megszokott mértékűre, így aztán a Microsoft a karácsonyi szezonban ismét igyekszik felhasználni a Halo 3 vonzerejét az eladások fellendítésére.
Halo 3 videójátékot kínál azoknak a régebbi Xbox-tulajdonosoknak, akik az újabb Xbox 360-ra cserélik konzoljukat.'>
nincs még hozzászólás

Halo 3
16.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja