Halo 3: Recon: Csupán egy kiegészítő

2008. október 11.
2.0941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Bungie határozottan cáfolja, hogy a Tokyo Game Show-n frissen bejelentett Halo 3: Recon egy teljes értékű játék lenne, az csupán egy expanzió, tehát bővítmény lesz.

Érdekes módon, ezzel szemben a csomag nem a megszokott disztribúciós csatornán fog lecsordogálni, hanem egy önálló, DVD-s megjelenést kap, valamikor 2009 őszén. Ez a kiadási forma talán sokakat megtévesztett, de a helyzet tisztába rakása megtötént a fejlesztők által. A Halo 3: Recon pontosan az, aminek az első teaser megjelenésekor tűnt, egy masszív expanzió.

Master Chief ezúttal nem rúg labdába, helyette kapunk egy újabb tökös figurát, aki többet fog lopakodni és okoskodni, mint a korábbi központi szereplő. A szingli küldetések mellé jár néhány multi pálya is, amelyeken nagyrészt a Halo 3 multiban megszokott játékmenet lesz tapasztalható. A Recon elviekben a Halo 3-ban kibontakozó történés felvezetője lesz, vagyis, amolyan előzmény féleség.

A Halo 3: Recon tehát semmiképpen sem egy különálló, teljes értékű epizód lesz, hanem egy bővítmény, egy rakás újítással a tarsolyában. Akik ennél többre számítottak, azok bizony nagyot koppantak. Az újabb Halo folytatás a rossznyelvek szerint már csak a következő Xbox generáción fog összeállni. A jövő zenéje, a spekulálás nem az erősségünk.
Halo 3: Recon egy teljes értékű játék lenne, az csupán egy expanzió, tehát bővítmény lesz.'>
nincs még hozzászólás

Halo 3
16.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja