Halo 3: ODST: Óriási előrendelési akció

2009. augusztus 26.
2.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Halo 3: ODST projekt ma már korántsem az, aminek eredetileg indult, kinőtte magát egy teljes játékká, amely teljes árat is sejtet az újabb grandiózus alkotás mögött.

Nos, ugyan korábban már nyilatkoztak illetékesek az ügyben, hogy semmiképp sem érdemes budget kategóriában várni árügyileg a produkciót, a Microsoft végül úgy döntött, hogy nem csak mindenki számára kedvező áron kínálja, de még előrendelési ajándékokkal is kedveskedik a vásárlóknak.

A Halo 3: ODST szeptember huszonkettedikén jelenik meg, nem célszerű tehát sokat morfondírozni, de ha megpillantod a szenzációs akciót, garantáltan nem fogsz ezen rágódni tovább.


Halo 3: ODST: Óriási előrendelési akció - 2. kép



Nem ismered még a Bungie legújabb remekművét? Ebben is segítünk egy kicsit...

A népszerű Bungie fejlesztésében kizárólag Xbox 360 platformra megjelenő Halo 3: ODST a Halo sorozat új epizódja, melyben a Halo 3 legendás eseményeihez vezető előzményeket élhetjük át egy ODST (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagos szemszögéből, aki szétszóródott alakulatát keresi, és a Covenant Új-Mombasa elleni inváziójának indítékait kutatja. A játék új dimenziót ad a játékosok által közel 8 éve ismert és szeretett, hatalmas univerzumhoz.

A Halo 3: ODST játékban egy új, kooperatív többszemélyes mód, a Firefight (Tűzharc) jelenik meg, melyben legfeljebb négy játékos ODST osztagot alakíthat, és közösen küzdve verheti vissza az ellenség egyre pusztítóbb támadó hullámait. Három exkluzív Halo 3 többszemélyes pályát is rejt az a 2. önmagában is játszható lemez, mely tartalmazza az összes eredeti Halo 3 pályát, valamint a Legendary, a Heroic és a Mythic pályacsomagokat is, összesen 24 pályával.

A Halo 3: ODST előrendelhető standard csomag, vagy Halo 3: ODST Collector's Pack formájában, mely tartalmazza a játékot, és egy új, exkluzív vezeték nélküli vezérlőt.

Vadonatúj hadjárat. A Halo 3: ODST hadjárat felderíti a Master Chief Új-Mombasába való (a Halo 3 játékban elmesélt) visszatéréséhez vezető rejtélyes eseményeket. Légy tanúja a Föld sorsának a különleges erők egy ODST (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagosának vadonatúj szemszögéből, mellyel a trilógia fináléja új játékelemekkel és hangulattal gazdagodik. Ebből az új epizódból sem hiányzik a korábbi Halo történetek nagyszerű atmoszférája, most új taktikákkal, eszközökkel és fegyverekkel kibővülve a Covenant elleni küzdelemben.

Új főhős: készülj a földet érésre! Az ODST-k vagy Orbital Drop Shock Trooper ? rohamosztagosok egy rendkívül képzett különleges egység. A vakmerő hősiességükről híres, őrült küldetéseket is véghezvivő ODST-k büszkék arra, hogy rendszerint ők az első egység, melyet bevetnek az ütközetek során, gyakran egyszemélyes bevetőszondákban, melyek nyaktörő sebességgel süvítenek keresztül a bolygók légkörén. Bővített többszemélyes játékélmény. Egyetlen Halo játék sem lehet teljes forradalmian új többszemélyes tartalom nélkül. A

Halo 3: ODST vadonatúj, Firefight (Tűzharc) elnevezésű kooperatív játékmódot kínál, ahol egyszerre akár 4 fő vetheti bele magát a küzdelembe. Az így létrejött ODST osztag közösen veszi fel a küzdelmet az ellenfelek mind megsemmisítőbb hullámaival szemben mind nagyobb pontszámok elérése érdekében, miközben újabb és újabb Halo 3 koponyákat aktiválnak. Az élmény intenzív és folyamatosan változik. A Halo 3: ODST tartalmaz három új, exkluzív Halo 3 többszemélyes pályát is egy második, önmagában is játszható lemezen. A 2. lemez tartalmazza az összes eredeti Halo 3 pályát, valamint a Legendary, a Heroic és a Mythic pályacsomagokat is, összesen 24 pályával.

Hol keresd?
Halo 3: ODST projekt ma már korántsem az, aminek eredetileg indult, kinőtte magát egy teljes játékká, amely teljes árat is sejtet az újabb grandiózus alkotás mögött.'>
nincs még hozzászólás

Halo 3
16.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja