Halo 3: Az új expanzió? (Infó Update)

2008. szeptember 26.
2.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Xbox LIVE-on a tegnap esti órákban felbukkant egy teaser.

Sok kisebb-nagyobb információ szűrhető le a nem kimondottan tartalmas mozgóképből. Először is nyilvánvalóvá vált, hogy a Bungie nagy titokban tákolgatott project-je a Halo 3-hoz lesz köthető, de az még korántsem világos, hogy milyen formában. Talán egy expanzió készül a stúdióban? Ez a legvalószínűbb. A másik nagy kérdés, hogy mikor érkezik. Erre sem tudunk pontos választ adni.

Ám ha elég mélyre ássátok Magatokat az apró részletekben, akkor felfedezhettek egy 2009 január 6.-ai dátumot, amely feltehetőleg a produktum debütálási időpontját takarja. Továbbá, ha kikockázzuk a videót, a másodperc töredékére felvillan egy kérdés: Maddie, Where Are You? Vajon ezzel kire céloznak valójában? Elég abszurd lenne, ha Madeline McCann-re, az eltűnt kislányra mutatnának ezzel az üzenettel. Sok a kérdés, kevés a válasz. A figyelmet viszont perfektül felkeltették, abban hiba nincs. Tekintsétek meg, ha még nem tettétek volna.

Update: Sejtésünk beigazolódott, az alant megtekinthető videóban, a másodperc töredékére felvillanó, Maddie, Where Are You? üzenet nem a pár évvel ezelőtt eltűnt kislányra, Madeline Mcann-re utal, ezt a Bungie hivatalosan is megerősítette. Továbbá hozzátették, hogy mint eddig minden alkalommal, ezúttal is az összes szereplő, kivétel nélkül a képzelet szüleménye, így a valósággal azok nem hozhatók kapcsolatba.

#tv#


Halo 3: Az új expanzió? (Infó Update) - 2. kép

nincs még hozzászólás

Halo 3
16.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja