Halo 2: Ha nincs DLC, nincs online játék

2010. február 08.
4.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Sokan lettünk szomorúak, amikor a múlt héten kiderült, hogy április 15.-étől nem játszatunk tovább a régi Xboxos játékainkkal.

A Bungie is hasonlóképpen érzett, ezért meghirdetett egy óriási búcsú bulit a Halo 2 rajongóknak, ami annyit tesz, hogy április 14.-én szeretettel várnak a Live-on minden Halo 2 fanatikust egy utolsó, hatalmas csatározásra. Az egyetlen probléma, hogy nem túl sokan jelennek meg azon az estén a háborúban. Hiába nagy az érdeklődés az esemény iránt, a Halo 2-ben jelenleg minden letölthető tartalom kell ahhoz, hogy játszhassunk a játékkal. Azok az ingyenes bővítmények is, amiket a Microsoft nemrég leszedett a Live szolgáltatásról.

Azok a játékosok, akik Xbox 360-on akartak becsatlakozni a játékba, de nem rendelkeznek az összes pályával, egyáltalán nem fognak tudni játszani a Halo 2-vel a hátralevő időben. Erről már a Bungie is értesült, és nemtetszését ki is nyilvánította a Microsoftnak. Elmondásuk szerint igyekeznek minden követ megmozgatni, hogy a rajongók a fennmaradó időben tovább élvezhessék a játékot. "Hallottunk az esetről, és dolgozunk rajta. Azt még nem tudjuk, hogy lehetséges-e bármit is változtatni azért, hogy működjön a többjátékos mód az extra pályák nélkül, de megpróbáljuk kideríteni. Sajnos nem tudunk állítani játékon belül a pályaelvárásokon, de kérünk titeket, hogy legyetek türelmesek, és megoldjuk valahogy."
1 hozzászólás

marco

15 éve, 5 hónapja és 3 napja

Ez egyre viccesebb!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja