Halo: Fireteam Raven - bejelentve az új Halo-játék, de nem örülünk neki

2018. május 18.
3.2961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált a 343 Industries csapata, akik lerántották a leplet a Halo: Fireteam Raven című lövöldéről, mely a népszerű Halo-sorozat különleges mellékszálaként még idén nyáron megjelenik PC és konzolok helyett kizárólag egy speciális árkád gépen.

A népszerű katonai sci-fi shooter aktuális mellékszála elsőként csak a Dave and Busters-ben lesz elérhető - ilyet mi több ezer kilométeres körzetben garantáltan nem találunk... -, a játékról pedig annyit tudni, hogy egy rendkívül intenzív élményt kínál az árkád lövöldék nyomdokain haladva, a főszerepben a Fireteam Raven csapatának egyik büszke tagjával.

A játékhoz speciális gépezet is készült, ami egyedül vagy kooperatív módban is lehetőséget ad a nagy lövöldözésekre, méghozzá egy 130 hüvelykes, 4K felbontásra alkalmas kijelzőn, ami elé egyszerre akár négy játékos tudja bezsúfolni magát a kapcsolódó fegyverekkel. Mutatjuk, hogy miként néz ki mindez a gyakorlatban:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

muki

11 hónapja, 2 napja

Mekkora király az a cucc!!!

válasz erre

Hellblade

11 hónapja, 2 napja

Biztos az E3 meglepetése lesz az Xboxos Halo,Forza,Gears!
De persze lehet ez így sok játék lenne,és csak a Forza meg a Gears jön rá!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaDaevTheHun profiljarDAVE profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profilja