Halloween DLC-vel gazdagodik a Heroes of Neverwinter

2011. október 19.
1.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Atari égisze alatt kovácsolt taktikai RPG, a Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter egy merőben új pakkal kívánja szélesíteni határait.

A Halloween DLC nevéhez méltán az október 31-ei ünnep jegyében született, s a kiadó ekképp szeretné megünnepelni a játék Facebook-on aratott sikerét: a Heroes of Neverwinter ugyanis jelenleg a közösségi portál három leggyorsabban gyarapodó játéka között szerepel.

Az idő előrehaladtával mind több és több cím libben a Facebook platformjára (lásd: Civilization World), így a fejlesztőknek még időben fülig kell rántaniuk a gatyájukat. A Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter szemlátomást jókor és jó helyen keresi a szerencséjét, az Atari gondozásában készült körökre osztott taktikai RPG ugyanis egyike a felület három legfigyelemreméltóbb népszerűségnek örvendő játékának - az AppData számai szerint.

A kiadó érthető módon nem rest a földhöz csapkodni páncélozott fenekét, és fékeveszett örömében még egy Halloween DLC-vel is megörvendeztetnek minket, amely még több csontvázzal, zombival, átokkal és vámpírral bővíti a játék repertoárját.

A sajtóközleményben hat új tartalmi frissítésről is szó esik, ezekről ITT olvashattok.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljadarkomen profilja