Half-Life: Az elveszett fejezet

2008. szeptember 28.
5.1321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Tudtátok, hogy van a Half-Life sagának olyan szelete, amely nem jelent meg PC-n? Természetesen nem rajongói modra gondolok, hanem egy Valve által kiadott játékra.

A Decay az alapjáték PS2-es kiadásához készült amolyan bónusztartalomként, és a Dreamcastre fejlesztett, majd abbahagyott Blue Shifttel ellentétben sohasem jutott el a PC-s játékosok köreibe. Ez pedig eléggé sajnálatos, mivel a munkálatok mögött a Gearbox állt, és sikerült is egy teljesen újszerű modult alkotniuk.

Ezt a helyzetet elégelte meg egy ukrán csapat, és lelkiismeretes munkával elkészítették a Decay-t ingyenes modként az eredeti Half-Life alá, és ezzel elérték, hogy hosszú évek után visszatérhessünk a Black Mesába egy új kaland kedvéért. A történet folyamán sorban feltűnnek a régi ismerősök: Gordon, Dr. Kleiner és Barney, akivel még szót is válthatunk. Két női tudóst irányítunk, Dr. Greent és Dr. Crosst, akik azt a feladatot kapták, hogy segítsenek Freemannek és Kleinernek a hírneves Resonance Cascade kísérlet előkészítésében.

A két főszereplőből már sejthetjük, hogy a Decay erőteljesen a közöttük lévő kooperációra épül. Legalább annyi logikai résszel kell szembenéznünk, mint lövöldözéssel, és az esetek többségében mindkét hölgyemény aktív tevékenykedésére szükség lesz a továbbjutáshoz. Bandázhatunk a mesterséges intelligenciával is, de úgy az igazi, ha a másik karakter bőrébe is egy élő személy bújik, és ezt maximálisan támogatja a Decay.

A játék letölthető a fejlesztők honlapjáról, innen. Half-Life rajongók mindenképpen tegyenek vele egy próbát, hiszen ez is olyan szervesen hozzátartozik minden idők talán legjobb FPS-ének eseményeihez, mint a többi kiegészítő.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 25 napja

Már nem játszok sajnos se gépem se időm, de az én időmben még nagy Half life játékos voltam!
Amint lesz lehetőségem és saját keresetem felvásárlok eggyet az összes részből és nekiülök pár hétre!!!

Ez a játék magávalragadó érdekes és izgalmas mint a való életben egy bevetés ISTENI!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja