Hal Bame távozik a SCEE-től

2008. április 11.
2.5661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hal Bame, a Sony Computer Entertainment Europe volt disztribúciós nagykutyája a Codemasters-hez igazol, tudtuk meg a kiadó mai hivatalos sajtótájékoztatójából.

A döntés mögött a megszokott "újabb kihívások és lehetőségek után nézek" című porhintés áll, mint hivatalos álláspont. Nincs okunk megkérdőjelezni az igazságtartalmát, de kissé érdekes, hogy minden távozó, vezető beosztású emberke ezt nyilatkozza. Sebaj, a tény ettől tény marad.

Hal Bame eddig a Sony Computer Entertainment Europe égisze alatt ténykedett, mint disztribúciós nagyfőnök. Ő felelt a Kelet-Európai készletek terítéséért, mostantól viszont a Codemasters csapatát fogja erősíteni komoly tapasztalataival, szakmai hátterével. Természetesen a főnöki bőrfotelről nem volt hajlandó lemondani, így továbbra is marad vezető pozícióban, csak éppen a feje fölött meredező céges logó változik meg.

A feladat itt is hasonló lesz, nem kell az alapoktól újra kezdenie mindent. Hal uraság rövid elemzéséből kiderül, hogy a Codemasters az elmúlt üzleti évben egy bámulatos 72%-os értékesítési növkedést kovácsolt magának nemzetközi szinten, ami valóban elismerésre méltó teljesítmény.

A már korábban bizonyított brand-ek mellett számos új produktum van készülőben, mint például a Race Driver: GRID, az Overlord: Raising Hell, a Rise of the Argonauts és a Dragonology. Hal Bame ecsetelte, hogy van egy remek feltörekvőben lévő játékarzenáljuk és emellé egy gondosan megtervezett menetrend párosul, így reméli a legjobbakat. Sok sikert kívánunk az új helyeden, Hal.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja