Halálesettel végződött két klán összetűzése Oroszországban

2008. január 20.
1.7671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az egyik játékos halálával végződött az a nézeteltérés, amely az Oroszországban népszerű Lineage II online RPG-ben részt vevő klánok között robbant ki.

Az oroszoknál nem ritka, hogy egy-egy hasonló konfliktus tetlegességig fajul, azonban a mostani eset mindeddig példátlan a vodka hazájában. A tragédia még inkább bővítheti azon emberek táborát, akik szenvedélybetegségként bélyegzik az MMORPG-ket.

A Moscow Today című orosz napilap adta hírül a történteket, melynek során egy fiatal moszkvai illetőségű férfi vesztette életét a két tábor közti összeütközés miatt. A konfliktus úgy keletkezett, hogy az egyik klán hidegre tette a másik egy karakterét, ezen felbőszülve pedig személyesen akartak revansot venni a sérelemért. A megbeszélt találkozón a szerencsétlenül járt 20 éves férfit annyira összeverték, hogy az a kórházba szállítás során belehalt sérüléseibe.

Néhány évvel ezelőtt Japánban is történt már hasonló tragédia egy RPG játék miatt. Akkor az egyik játékos azért ölte meg néhány utcával arrébb lakó ismerősét, mert kölcsön adott neki egy nagy értékű fegyvert a játékban, az illető pedig eladta azt.
3 hozzászólás

LolZ

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Marduk írta:
Azért ennyire fanatikusnak hogyan lehet lenni?
Na ja ez azért már durva.Volt 1 kis kocka bunyó.

válasz erre

Marduk

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Azért ennyire fanatikusnak hogyan lehet lenni?

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 23 napja

Borzalmas

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaiPet profiljaPajti24 profiljawazko profiljagery1113 profiljaMarduk profilja