Hajtogatható kocka-mp3-lejátszó

2007. december 18.
1.9781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Mobiblu nevű dél-koreai cég egy igen szokatlan formatervezésű, különféle alakzatokba hajtogatható hat négyzetes elemből álló hordozható zenelejátszót mutatott be Nanum néven.

Az internetes hírforrások szerint nagyon úgy tűnik, hogy a készülék egyelőre csak a Távol-keleten lesz kapható, azaz mi nem tehetjük be a karácsonyfa alá (talán majd húsvétkra megvehetjük, akkor amúgy is stílszerűbb lesz a teljes széthajtogatással elérhető kereszt forma). A Nanum hat darab kereszt alakúvá széthajtható, négyzetes felületű lapos egységből áll össze, amelyek mindegyike 2,6 x 2,6 cm méretű. A szögletességet legó-elemekre emlékeztető módon, szépen és egyszerűen ellenpontozzák a kerek kezelőgombok, illetve az élénk színek.

Ami a technikai részleteket illeti, ezek korántsem annyira újszerűek, mint a lejátszó formavilága; a Mobiblu Nanum 1 GB kapacitással rendelkezik, mp3, wma és wav fájlokat tud lejátszani és USB 2.0 interfésszelvan ellátva. A Dél-Koreán kívüli forgalmazásról egyelőre nem lehet tudni semmit.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nekem tetszik, pont mert nem mindennapi az ergonómiája.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljasony1515 profiljaWickedSick profiljaXelosz profiljamarco profiljaMarduk profilja