Hagyományos multiplayer mód nélkül érkezik a Rage 2

2018. augusztus 11.
1.3481
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az első Rage kooperatív részlege alaposan feldobta az egyébként is egész izgalmas játékmenetet, azonban úgy tűnik, hogy az id Software és az Avalanche igyekszik a második részre valami újjal kísérletezni.

A srácok elmondták, hogy bizony tartalmazni fog multiplayer lehetőséget a Rage 2, viszont nem a hagyományos értelemben vett többjátékos módra kell gondolni, lévén a fejlesztők kijelentették, hogy valamiféle közösségi móka lesz a játékban, de nem tudunk majd barátainkkal egyidejűleg kaszabolni.

A megjelenés utáni tartalomról is szó esett, miszerint ingyenes kontenttel fogják tovább bővíteni a cuccot, amikor pedig a loot boxokról esett szó, elmondták, hogy valóban nem lesz ilyen jellegű dolog a Rage 2-ben, viszont kísérleteznek majd egy-két dologgal, hogy az egyébként is bőséges játékidőt meghosszabbítsák.
4 hozzászólás

Hentes

10 hónapja,

Első olvasatra elég nagy öngúlnak tűnik, de biztos tudják mit csinálnak...

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 1 napja

Hogy MIVAAAAAAANNNN?????? Ez mi?

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 1 napja

Ez elég furán hangzik!

válasz erre

zender

10 hónapja, 1 napja

Fura döntés!

válasz erre
Rage 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
QuakeCon 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaRyutheStaR profiljaWickedSick profiljaManiac profiljasoami profiljaAngryKnight profiljaadriano profiljamarco profiljagery1113 profiljaszedmond01 profiljaImperator profiljaXelosz profilja