Ha újra összeáll a banda, elkészülhet a NieR: Automata folytatása

2017. július 21.
4.1411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A NieR: Automata egy igazán különleges játék lett a Square Enix portfóliójában, amit nagyon sokan a szívükbe zártak, és éppen emiatt rengetegen reménykednek abban, hogy csakhamar érkezhet a folytatás.

Mindezzel kapcsolatban a Weekly Famitsu munkatársai megkeresték a csapat több tagját - köztük Yoko Taro rendezőt is -, hogy a jövőbeni lehetőségekről beszélgessenek, és rögtön azzal indították az interjút, hogy vajon érdemes-e várniuk a rajongóknak az eredeti NieR feldolgozását?

A kérdésre maga Yoko-san válaszolt, aki elmondta, hogy ez csak és kizárólag a Square Enix-től függ, ha ők azt mondják, hogy kell egy remake, akkor ők nagyon szívesen belecsapnak a munkálatokba, de hasonlóképpen vélekednek a NieR: Automata folytatása kapcsán is.

Ezt azonban már egy kicsit komolyabb feltételekhez köti a csapat, Akihiko Yoshida karakter dizájner ugyanis elmondta, hogy munkája 99 százaléka abból állt, hogy egy megfelelő csapatot építsenek fel a projekthez, és ha sikerül újra összehozni a bandát, akkor elkészülhet a folytatás, ellenben ha valaki hiányzik közülük, akkor jobb, ha inkább bele sem kezdenek a munkába.
NieR: Automata egy igazán különleges játék lett a Square Enix portfóliójában, amit nagyon sokan a szívükbe zártak, és éppen emiatt rengetegen reménykednek abban, hogy csakhamar érkezhet a folytatás.'>
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 3 hónapja és 27 napja

Mekkora királyság! mosolygó smiley Jó hozzáállás! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 27 napja

Még mindig nem álltam neki újra. Kicseszett velem a tutorial végén a benga robot és nem bírom rászánni magam újra.

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja