Ha még nem láttál elég Dragon Ball Xenoverse 2 gameplay-t, most pótolhatod!

2016. október 25.
3.0271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb gameplay felvételekkel lett gazdagabb a Dragon Ball Xenoverse 2, így amennyiben nem láttál volna még eleget a játékból, most itt a lehetőség, hogy néhány másodpercig ismét elmerülhess benne.

Kezdjük rögtön az első filmecskével, amelyen Future Trunks kapta a központi szerepet, méghozzá egy olyan bunyó részeként, amelynek során az előrendelői bónuszként elérhető Goku Black ellen pofozkodik egy nagyot.

A második felvétel ehhez mérten már csak hab a tortán, lévén két time patroller elképesztően intenzív ütközetét vehetjük szemügyre rajta. Nem elfeledni, a Dragon Ball Xenoverse 2 érkezését most pénteken várjuk!

Nézd nagyban ezt a videót!





Dragon Ball Xenoverse 2, így amennyiben nem láttál volna még eleget a játékból, most itt a lehetőség, hogy néhány másodpercig ismét elmerülhess benne.'>
2 hozzászólás

gokuvsvegita

8 éve, 23 napja

totyak írta:
Jól gondolom, hogy itt a játékban azért minden karakter egyforma erővel bír? Mert a rajzfilmben Black Goku lazán nullára verné Trunks-ot.
Ahogy egy vs játékban megszokhattuk, simán nyerhetsz a Trunksal is ellene. röhögő smiley Black Gokunak szerintem majd több energiája lesz, meg többet vesz a támadása. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 23 napja

Jól gondolom, hogy itt a játékban azért minden karakter egyforma erővel bír? Mert a rajzfilmben Black Goku lazán nullára verné Trunks-ot.

válasz erre
Dragon Ball Xenoverse 2
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja