Ha lesz is új Batman-játék, az nem az Arkham-sorozat része lesz?

2020. március 04.
7.3021
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan nem telhet el úgy hét, hogy ne kapnánk friss pletykákat a soron követező Batman-játékról, így meg is érkezett a legújabb adag a ComicBook spekulációinak jóvoltából, lévén a srácoknak feltűnt valami érdekesség a Warner Bros Montreal néhány csapattagjának online önéletrajzában.

Ebből megtudtuk ugyanis, hogy nagyon sok munkatársnál az aktuális projektek kategórián belül nem láthatjuk konkrétan leírva a Batman nevet, de még azt sem, hogy egy ismert sorozat új epizódjáról lenne szó, helyette inkább az "új IP" megjelöléssel találkozhatunk az önéletrajzokban.

Ez arra engedhet következtetni, hogy a Warner Bros Montreal keretein belül, ha készül is egy Batman-játék - ami elég biztos -, akkor az nem az Arkham-sorozat része lesz, hanem teljesen újragondolja és újraindítja a szériát egy új történetfolyam mentén. Kíváncsiak vagyunk, hogy helytálló lehet-e majd ez a találgatás!
4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Egyszerűbb beírni azt, hogy új IP-n dolgoznak, mint lelőni a poént és beírni, hogy egy Batman játékon. Ezt senki ne várja, mert ez sehol nem szokás. Szóval ott vagyunk, mint eddig, vagy Batman játék lesz, vagy nem.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Vagy csak nem szabad nekik leírniuk...

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem gond az.

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az nem feltétlenül baj.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljatotyak profilja