Ha a FIFA 18 jól fogy, több játékot is elhozhat Nintendo Switch-re az EA

2017. augusztus 14.
3.7411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a kezdeti sikerek ellenére még mindig nem bízik maradéktalanul a Nintendo Switch-ben az Electronic Arts, akik a Wii U sikertelenségének sötét ómenje miatt egyelőre a kivárásra játszanak, és csak a FIFA 18-at akarják elhozni a platformra.

Erről Patrick Soderlund beszélt az Edge magazin munkatársainak egy interjúban, aki kifejtette, hogy bár őszintén hisz abban, hogy segíthetnek majd a Nintendónak építeni a Switch felhasználói bázisát, azonban a számokat nekik is figyelembe kell venniük - utalva vélhetően ezzel az egyelőre még alacsony felhasználói bázisra -, amihez a FIFA 18 tökéletes tesztalany lesz.

Soderlund hozzátette továbbá, hogy ha a focis játék aktuális évada elég jó eredményeket produkál a platformon, nem látja okát annak, hogy miért ne jelenjen meg tőlük más alkotás is a jövőben Nintendo Switch-re, szóval ezen áll vagy bukik részükről minden.
FIFA 18-at akarják elhozni a platformra.'>
6 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Ha rajtam múlna akkor nem jönne más.
Mondjuk már jó pár éve az összes EA játék egy nagy csalódás. Ami még tetszett az az új Simcity, de olyan banális hibák maradtak benne amik élvezhetetlenné teszik a játékot. Komolyan a közlekedés útválasztóját megcsinálhatnák igazán! Mert hiába van 4 másik útvonal mindig csak a legrövidebbet használja mindenki így jó hogy teli a város közlekedési dugókkal.

válasz erre

Xelosz

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

ezzel csak egy bibi van röhögő smiley
mi van azzal aki nagy ívben lesz*rja a fifát? jó sok ilyen van. én mellette hoztam volna más EA címet is tesztnek mert nem mindenki szeret ezt az idióta sportot

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Kár is várni az eredménnyel. Tuti siker! mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Biztos jó fog menni. Fifa. Mindenen jól megy. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Az EA csak ne akadékoskodjon! Minden generációváltásnál eljátszák, hogy az új eizódok jönne előző generációra is. Ami PS3-ra jön, az szerintem bőven elfér Switchen is. Mert azt azért senki ne várja, hogy PS4 szintű FIFA játék jön a kis Nintendo gépre.
NHL pl. biztos nem fog jönni Switch-re, mert az PC-re sem és előző genre sem jön. Madden, NBA detto. Visszabutítani meg nem fog az EA sem.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Biztos hogy szeretni fogják a játékosok.

válasz erre
FIFA 18
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja