H2Overdrive: Gyere haza!

2009. június 10.
2.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A H2Overdrive cím így elsőre nyilván keveseknek mond valamit, ennek pedig oka nem más, mint, hogy egy árkád játékól van szó, mégpedig az ezredfordulós Hydro Thunder folytatásáról.

Az árkád alatt nem csupán a stílusát értjük, hanem valóban egy játéktermi produkció, egyelőre konzolos portolási szándék nélkül. A Midway őrült motorcsónak versenyét a Raw Thrills (Speed Racer, The Fast And The Furious) csapata készíti, az eredeti alapötletet tíz éve formába öntő Midway San Diego-val kooperálva.

A recept a gyakorlatban semmit sem változott, adott néhány extrém vízi járgány, rakétával a hátsójukban, melyekkel durvábbnál-durvább tájakon szelhetjük a habokat. Újításként érkezik a levegőben való trükközés, erre a Hydro Thunder-ben nem volt lehetőségünk. A nagy előd kapott konzolos konverziókat, megjelent Sega Dreamcast-ra, PlayStation-re, Nintendo 64-re és PC-s port is napvilágot látott, de a H2Overdrive egyelőre csak a játéktermek felé tart, itthoni verziókról nincsen tudomásunk. Nagy kár, hiszen egy remek árkád száguldozást rejt a cím, a legfrissebb trailer is erről tesz tanúbizonyságot. Óriási ugratók, vérpezsdítő sebesség, eszement trükkök a repertoárban, szívesen fogadnánk itthonra is egy laza átiratot az anyagból. Talán nem teljesen halott még az a remény.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 19 napja

Durva állat video!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

havrillal profiljarDAVE profiljakylx profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaHellblade profiljaBvektor profiljamarco profiljaManiac profilja