H2Overdrive: A héten bemutatják a Hydro Thunder folytatását

2009. január 26.
1.8131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Talán ennél örömtelibb hírrel nem is folytathatnánk a napot.

Készül a Midway népszerű árkád motorcsónak versenyének folytatása, amely egyelőre a H2Overdrive címet viseli magán, persze korántsem biztos, hogy ez a végleges verzió az elnevezést illetően. A játékon a Raw Thrills' csapat dolgozik keményen, a Hydro Thunder eredeti fejlesztő gárdájának aktív bevonásával, így a minőség máris garantálva. Egyelőre nincs szó konzolos verziókról.

A H2Overdrive-ot az árkádjátéktermekbe szánják elsődlegesen, jelen pillanatban nem tudunk arról, hogy terveznek-e konzolos átiratokat az ígéretes racer-ből, vagy sem. A kabinetek 42"-os, nagy felbontású kijelzőket kapnak, ezeken fut majd a látványos versengés, ha igazak az információink, stabil 60 képkockás képfrissítéssel, ami gyakorlatilag bámulatosan hibátlan folytonosságot eredményez.

A legendás előd, a Hydro Thunder is az árkádjátéktermekben kezdte a pályafutását tíz esztendővel ezelőtt, amelyből nagy örömünkre érkeztek itthoni változatok, Sega Dreamcast-ra, Nintendo 64-re, PlayStation-re és PC-re. A H2Overdrive-ot a héten megrendezésre kerülő ATEI-n fogják leleplezni, amely Londonban zajlik majd, 27.-étől, 29.-éig. Az első screenshot-okat máris vizitelhetitek. Bitangul ígéretesnek tűnik, az árkád fanok szíve szorul össze a látványtól.


H2Overdrive: A héten bemutatják a Hydro Thunder folytatását - 2. kép


H2Overdrive: A héten bemutatják a Hydro Thunder folytatását - 3. kép


H2Overdrive: A héten bemutatják a Hydro Thunder folytatását - 4. kép


H2Overdrive: A héten bemutatják a Hydro Thunder folytatását - 5. kép



ATEI
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja