H1Z1 pre alpha trailer és néhány infó érkezett

2014. június 14.
3.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A zombis túlélős horroros ijesztgetős hentelős műfaj még mindig roppant népszerű, a DayZ minden hibája ellenére az egyik legtöbbet játszott online cím.

Természetesen ezt a nagy kiadók sem nézik tétlenül, a Sony berkeiben készülő H1Z1 új trailert kapott az E3 2014 eseményen, és némi plusz infó is érkezett az eddigiekhez képest.

A játék érdekességei közé tartozik például, hogy szerszámos fészert is építhetünk, amiben az összegyűjtött lootokat tárolhatjuk, vagy hogy nem mindegy, milyen fedezéket keresünk magunknak. Lehet hogy valahová könnyen el tudunk bújni, azonban hamar megtalálnak, viszont ahová nehezen jutunk el, sokkal jobb menedéket képes nyújtani.

A lőszerek száma maximum 300 lesz, tehát spórolni kell vele, de persze az íjjal is lőhetünk, viszont ennek a sebzése messze elmarad a lőfegyvertől.

#tv#
A Planetside 2 enginjével készülő túlélős-zombi-horror-hentelés megjelenési idejéről még nincs információ, azonban az már biztos hogy PS4-re és PC-re érkezik, utóbbira Steamen, amelynek Early Access szekciójába is bekerül majd.
6 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 19 napja

Így a látottak alapján tetszik. Csak azt nem értem az ilyen játékokban, hogy mit csinál a játékos. Bolyong egész nap, megöl pár zombit, gyűjtöget, meg haverokat, vagy ellenségeket szerez a többi játékosból? Rövidtávú szórakozásnak tűnik.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 8 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

zender

10 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nagyon várom már, szerintem iszonyat jó lesz. Ez a trailer is hihetetlenül hangulatos!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 19 napja

Szerintem ez nagyon fogja ütni a DayZ -t!

válasz erre

AngryKnight

10 éve, 8 hónapja és 19 napja

Jó lesz ez már várom nagyon röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 8 hónapja és 19 napja

Zenét nagyon eltalálták és a játékra is vetni fogok majd egy pillantást. Kár, hogy Vitára nem jön, pedig nem olyan durva a graf, hogy ne bírják könnyen portolni rá.

válasz erre
H1Z1
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2014
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja