H1Z1: az első nap 1,5 millióan csatlakoztak a PS4-es változathoz

2018. május 24.
5.6711
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak ki lehettek éhezve már a PS4-es játékosok egy új battle royale mókára, a Daybreak Games ugyanis megerősítette, hogy alig 24 óra leforgása alatt 1,5 millió felhasználó csatlakozott a H1Z1-hez a platformon.

A készítők által nyílt bétának is nevezett végleges változat kapcsán ez akkor is nagyszerű eredmény, ha egyébként az alkotás mindenki számára teljesen szabadon elérhető és letölthető a PS Store kínálatából.

Ha neked még nem sikerült lecsapnod rá, nem késő belevetni magadat, de készülj fel, hogy az eddigi visszajelzések alapján akadnak még problémák a PS4-es porttal, noha ajándék lónak ugyebár ne nézzük a fogát.
3 hozzászólás

rDAVE

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

A battle royale divatos, ez meg ingyen van és nincs PS-en ugyanilyen játék -fortnite a "komolytalan" vonalban mozog-. Szóval semmit nem jelent a sok letöltés, nem biztos, hogy sok bevétel is lesz.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ahova a PS4 beteszi a lábát, ott dőlnek a rekordok!

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem gyenge.

válasz erre
H1Z1
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profiljaMarduk profilja