Gyűjtőknek szánt árkád játékgépet készít a Supreme a Mortal Kombat-sorozathoz

2020. augusztus 19.
7.0271
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha te is klasszikus Mortal Kombat-játékos vagy, és az árkád gépek korában nevelkedtél, akkor biztosan megdobban majd a szíved a Supreme aktuális bejelentésétől, a cég 2020-as őszi/ünnepi katalógusában ugyanis felbukkant egy klasszikus árkád masina a kérdéses verekedős játékhoz.

A kérdéses gépezet ránézésre a klasszikusok nyomdokain jár, hatalmas színes gombok és joystickok találhatók rajta direkt két játékos fogadására alkalmas kiosztással, miközben szoftveresen az első három Mortal Kombat-játékot vonultatja fel, tehát a retro élmény minden tekintetben garantált lesz.

Maga az árkád masina direkt otthoni felhasználásra készült, tehát a 17 hüvelykes LCD képernyőt egy az eredeti masináknak mintegy háromnegyedét kitevő mérettel vértezték fel, de elérhető lesz hozzá egy emelvény, ami lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen, állva játszhassunk vele. Hogy a gépezet mikor érkezik és milyen áron, azt nem tudni még, de egyes vélemények szerint 10 ezer dollár felett lesz az ára, szóval nem a magyar pénztárcákhoz lett igazítva.
3 hozzászólás

Direktor

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

El tudnám viselni, főleg ha mást is lehetne rá telepíteni...

válasz erre

muki

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Tudnék neki helyet csinálni a nappaliban.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez teljes méretű cucc lesz?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Grifid profiljakylx profiljaM.O.R.P.H. profilja