Gyromancer: A Square Enix és a PopCap Games házasságából

2009. szeptember 25.
5.5091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Square Enix és a PopCap Games csapatokat talán nem szükséges bemutatni senkinek, hiszen előbbi egyike a távol-keleti szigetország legismertebb fejlesztő-kiadóinak, utóbbi pedig az egyik legjobb casual játék gyártó (Bejeweled, Peggle, Plants vs.

Zombies...). Ez a két brigád állt össze egy projekt erejéig, amely a Gyromancer nevet kapta, és szinte hazai pályán, a Tokyo Game Show-n mutatták be a szélesebb közönségnek. Az alkotás egyelőre meg nem határozott időpontban érkezik PC és Xbox 360 platformokra, kizárólag digitális letöltés útján lehet majd beszerezni (Steam, illetve Xbox Live Marketplace).

A Gyromancer a hangzatos puzzle-RPG műfajba igyekszik magát besorolni, hasonlóan a Puzzle Questhez. A játékosok Rivel, a nagy erejű mágus köpenyegét kanyaríthatják magukra, aki Aldemona Wood bűvös erdejébe utazik, hogy elbánjon némi gonosz erővel. Ehhez 10 pályát kell túlélnie, amelynek során halálos szörnyekkel kell megvívnia, esetleg foglyul ejtenie és használnia őket más teremtmények ellen. A csaták pedig egyenesen a PopCap sikerjátékából, a Bejeweled Twistből léptek ki, ahogyan azt a debütáló videón meg is kukkanthatjátok.

Mindkét oldalról hallhattunk egy-egy nyilatkozatot, amelyben csupa szépet és jót mondanak a másik stúdióról, valamint bizakodásukat fejezték ki a Gyromancer iránt. A Square Enixtől John Yamamoto nagyfőnök állt a mikrofonok elé: "Mindig is erős kapcsolatot ápoltunk a PopCap Gamesszel, és a Gyromancer nagyszerűen képviseli azon célunkat, hogy egyedi játékokat fejlesszünk. Hisszük azt, hogy a Gyromancer nem csak a hardcore gamerek számára lesz vonzó, hanem a casual réteggel is megismerteti az RPG műfajt."

"A Gyromancer egy király puzzle-RPG hibrid, amely a Bejeweled Twist játékmechanikáját használja a harcrendszer szíveként," - tette hozzá Jason Kapalka a PopCaptől. "Már hosszú évek óta dolgozunk együtt a Square Enixszel, mint disztribúciós partnerrel Japánban, és remek érzés együttműködni velük egy sokkal kreatívabb módon is a Gyromancer kapcsán."
#tv#
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 4 napja

sztem iszonyat tré...szomorú smiley

válasz erre

marco

15 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ezt asszony imádni fogja, azt már látom.mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja