Gyorsabb Google-keresés a Firefox-felhasználóknak

2005. április 02.
1.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Google olyan segédeszközt fejlesztett ki rendszerén belül, mely lehetővé teszi a Firefox böngésző kedvelőinek, hogy keséseiket az eddiginél gyorsabban hajthassák végre.

Reza Behforooz, a Google szoftvermérnöke bejelentette, hogy új fejlesztésüknek köszönhetően a Google képes lesz a keresési eredményeket betölteni a Mozilla böngészőjének tárába, így gyorsabban jelennek majd meg a gyakran több tucat oldalt kitevő eredmények.

Szerinte ezzel a megoldással a Firefox-felhasználók számára eddig sosem látott keresési sebességet biztosítanak.A megoldás azonban némi kételyre is okot ad, a Google egy gyakori kérdések rovatban kijelenti, hogy az új megoldásnak köszönhetően olyan oldalak cookie-jai is megjelenhetnek a böngésző tárjában, melyeket nem is látogatott meg a felhasználó. A Mozilla oldalain aggodalmukat fejezték ki a függetlenségükre oly kényes Firefox-felhasználók, egyes kijelentések szerint így akár illegális tartalmat is letölthetünk a gépre, anélkül, hogy ezért bármit tettünk volna, vagy egyáltalán tudnánk róla.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Google-keresés napenergiával

Google-keresés napenergiával

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja