Gyerekeknek készített Satellite laptop a Toshiba kínálatában

2010. szeptember 24.
4.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Toshiba a napokban bejelentette, hogy a Best Buy online üzlethálózattal való együttműködésének eredményeként újabb hordozható géppel gazdagodott a termékpalettája.

A frissen beharangozott újdonság Toshiba Satellite L635 Kids' PC típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és ahogy azt már az elnevezése is mutatja, a két cég kifejezetten a fiatalabb korosztályt célozza meg vele, egész pontosan az öt és a tíz év közötti gyermekeket.

A rendszer egy 13,3 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik, a keretébe pedig a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera, valamint egy mikrofon került beépítésre. Az új Toshiba Satellite Kids' PC borítása alatt az Intel 2,0GHz-re hangolt Celeron P4600-as központi feldolgozója található, ami mellé egy 2GB RAM-al feltöltött memóriarendszert társítottak a tervezők. A képi megjelenítésért az integrált Intel HD Graphics processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 250GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, de a konfigurációból természetesen nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A noteszgép hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g szabványú WiFi modul alkotja. Mivel a laptop a gyermekek részére készül, a Toshiba ellátta a NetNatty névre keresztelt szülői felügyeleti rendszerével, amit kiegészített még két Disney filmmel, a Lego Batman játék teljes értékű változatával, valamint különféle oktatási programcsomagokkal. Az új Toshiba Satellite L635 Kids' PC várhatóan szeptember 26-án fog megjelenni a Best Buy árlistáján 499$-os áron.


Gyerekeknek készített Satellite laptop a Toshiba kínálatában - 2. kép

3 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 25 napja

Elég gyenge konfig.

válasz erre

skyman

14 éve, 8 hónapja és 25 napja

Nem biztos, hogy éppen ne lehetne egy ilyen pl egy korombelinekröhögő smiley
annyira nem rossz konfig, régebben más elképzeléseim voltak a gyereklaptopokkal kapcsolatbaröhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 8 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja