Gyerekekben és kulcsfontosságú karakterekben nem lehet majd kárt tenni a Cyberpunk 2077-ben

2019. július 13.
2.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Meglesz rá bőségesen a lehetőségünk, hogy vandálkodjunk Night City utcáin a Cyberpunk 2077-ben, azonban aki valamilyen oknál fogva a gyerekeket és a sztori kulcsfontosságú karaktereit sem szeretné kímélni, azoknak rossz hírünk van.

Egy Reddit-felhasználó publikált egy beszélgetést, ami közte és a lengyel fejlesztők között zajlott, és az imént említett infót erősítik meg benne - ezt egyébként a csapattól Mateusz Tomaszkiewicz, a küldetés designer is megerősítette már korábban.

Konkretizálva, a fősztori során lesz egy bizonyos számú szereplő, akikben nem ejthetünk kárt, kivéve persze, ha egy narratíva szempontjából fontos döntés alapjául szolgálhat az illető halála. Ettől függetlenül a mellékküldetések során jóval több lehetőségünk lesz e téren, bár pontosan még nem tudjuk, mennyivel több.
Cyberpunk 2077-ben, azonban aki valamilyen oknál fogva a gyerekeket és a sztori kulcsfontosságú karaktereit sem szeretné kímélni, azoknak rossz hírünk van.'>
26 hozzászólás

Direktor

5 éve, 2 hónapja és 6 napja

Feláldozzák a korhatári besorolás oltárán a dolgot szerintem. Ha gyerekeket lehet pusztítani akkor lehet hogy betiltják sok helyen.

válasz erre

muki

5 éve, 2 hónapja és 6 napja

Érdekes megoldás de valahol érthető.

válasz erre
123a(z) 3 -ből
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja