Gyengén nyitott a Bionic Commando

2009. június 15.
1.8021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Érkeznek az exkluzív NPD Group adatok a Gamasutra jóvoltából, amelyből kiderült, hogy hatalmasat koppant a Capcom kiadásában napvilágot látott Grin produkció, a Bionic Commando.

A játék május tizenkilencedikén jelent meg Észak-Amerikában és a hó végi elszámoltatásnál csupán huszonhétezres fogyást tudott felmutatni a cím, ami egyelőre bőségesen alulmúlja a várakozásokat. Arról nem tudunk, hogy milyen arányban oszlott meg ez a mennyiség a két konzolos verzió között, de vélhetően hazai pályán az Xbox 360 javára billent a mérleg.

A Grin team nem lehet túlzottan boldog az eredmények láttán, a Bionic Commando nagyjából hetvenes átlagot ért el a Metacritic-en, ami érdekes, hogy ennél még az eredeti, nyolcvanas évekbeli epizódon alapuló remake, a Bionic Commando: Rearmed is jóval magasabb pontszámokat gyűjtött be a kritikusoktól a tavalyi évben. Utóbbi nyolcvanöt körüli átlaggal feszít a listán.

Az ugyanebben az időszakban, szintén a Grin stúdiójából kiszabadult Terminator Salvation játékadaptációja negyvenháromezer példányban talált gazdára a két hádés konzolon, a Metacritic átlaga pedig stílszerűen szólva is kritikán aluli, valahol a negyvenötös környékén rekedt meg az ítészek összpontszámának középértéke. Örülhettek ennek is az Evolved Games-nél teli szájjal vigyorogva.

Nemrégiben a svéd illetőségű Grin kapcsán merült fel a pletyka, hogy több dolgozójától is megválik a stúdió, de ezt az állítást, pontosabban szólva mendemondát a mai napig nem erősítették meg hivatalos források. Talán a gyenge eredmények után bekövetkezik a kínos létszám redukció.
Bionic Commando.'>
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 24 napja

A BC: Rearmed veszett egy jószág voltröhögő smiley Imádtamröhögő smiley

válasz erre
Bionic Commando
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja