Gyémánt fokozatban a Wii Fit és a Mario Kart Wii az Egyesült Királyságban

2008. november 26.
1.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A notórius Nintendo Wii slágerek elérték az áhított kitüntetést és gyémánt fokozatba léptek az Egyesült Királyságban.

A lista nem kimondottan hosszú, ám most újabb két sikercímmel toldódik meg a sor, átlépte a Wii Fit és a Mario Kart Wii is az 1 milliós eladást a régióban, ezzel kvalifikálták magukat az elitbe, állítja az ELSPA. Korábban már meghozta az áttörést a Wii Play és a szintén hatalmas népszerűségnek örvendő Mario & Sonic At The Olympic Games, velük együtt immáron négyen vannak az elitben, a nagy N asztali csodájáról.

A Grand Theft Auto III (PlayStation 2), a Grand Theft Auto: Vice City (PlayStation 2), a Grand Theft Auto: San Andreas (PlayStation 2), a The Simpsons: Hit and Run (PlayStation 2), a Brain Training, a New Super Mario Bros., a More Brain Training, a Mario & Sonic At The Olympic Games (Wii) és a Wii Play már mind-mind gyémánt fokozatba léptek korábban, hozzájuk csatlakozik mostantól a Wii Fit és a Mario Kart Wii is hiszen sikeresen átlépték az 1 milliós eladott példányszámot, külön-külön, természetesen.

További adatok is érkeztek. A Call Of Duty: World At War (Xbox 360), a Gears Of War 2 és Super Smash Bros. Brawl is átlépték egyenként a 300,000-es határt, a Fable II, valamint a Call Of Duty: World At War (PlayStation 3) elérték a 200,000 darabos, értékesített mennyiséget, az Egyesült Királyságban. A 100,000-es határon pedig a Pro Evolution Soccer 2009 (Xbox 360), a Fallout 3 (Xbox 360), a Professor Layton, a Wrath Of The Lich King, a Football Manager 2009 és a LittleBigPlanet ácsingóznak.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja