Gyári Vega 64-es kártyákkal indít a Sapphire

2017. augusztus 04.
3.1821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Sapphire a grafikus kártyák piacán majdnem olyan párost alakít az AMD-vel, mint az NVIDIA és az EVGA, így viszonylag érdekes döntés a vállalat részéről, hogy a nemrég bemutatott AMD RX Vega szériát nem valami nagyon egyedi megoldással kezdik.

Nemrég ugyanis bejelentették, hogy három alapmodellel indul a Sapphire Radeon RX Vega 64-es széria, melyek megegyeznek az AMD korábbi bejelentésével. Egészen pontosan az alapmodell mellett kínálnak majd ők is limitált kiadású, fémburkolatos változatot és folyadékhűtéses modellt.

A kártyákról annyit árult el a vállalat, hogy prémium VR-élményt kínálnak és villámgyorsak a játékokban. Piacra augusztus 14-től kerülnek és nem titok, hogy hamarosan érkezik a többi Vega modell is a gyártó kínálatába.
3 hozzászólás

Xelosz

7 éve, 2 hónapja és 19 napja

Aki most akar új kártyát venni és a Vegák bejönnek neki az szerintem lazán rendelje előt mielőtt a drága kis cuki bányászok nem lopják el mindet. mondjuk hatalmas piros pont az AMD-nek, hogy direkt ezért késlelteti a megjelenést, hogy a gamereknek is jusson belőle mosolygó smiley

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Rettegj 1080 Ti ..Várjuk ezerrel. Kiváncsi leszek. Legyen már 14-e

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Akkor ez most csak azoknak jó, akik nem csak egy kártyát, hanem egy márkát is támogatni szeretnének.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja