Gunmetal Grey PlayStation 3 kilőve!

2008. május 20.
2.2011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Konami ma megerősítette, hogy Európába nem érkezik limitált kiadású Metal Gear Solid 4 PlayStation 3 Bundle, így lőttek a Gunmetal gépezetnek és Dual Shock 3-nak is, mint bónusz ajándék.

Amerika sokkal jobban jár, hiszen ők nem csak egy erősen limitált példányszámú konzollal lehetnek gazdagabbak, de kapnak mellé egy Dual Shock 3 kontrollert is grátiszban és persze a játék egy kópiája szintén ott lapul majd a dobozokban. Nekünk nem jut az áldásból.

Akkor mi mit kapunk a pénzünkért, milyen ritkaságokkal kényeztethejük magunkat? Nos, mi vásárolhatunk magunknak a játék speciális, gyűjtői kiadásából, mely magában foglal egy 6 inch magas Old Snake figurát - "Olive Drab" - , egy hogyan készült dokumentum filmet Blu-ray lemezen, és gazdagabbak lehetünk a játék official sondtrack-jével is. Szép darab, ám ezen finomságok kizárólag a Play.com előrendelőinek lesznek elérhetők, kerek 80 angol Font leszurkolása után.

Metal Gear Solid 4 PlayStation 3 Bundle-t azért mi is kapunk, annyi különbséggel, hogy a miénkben semmi különleges sem lesz. A csomagban találunk majd egy 40GB-os, fekete masinát, egy SIXAXIS kontrollert és egy Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots kópiát, ennyivel ki is fullad a PAL régiós kínálat. Remek, a nagy jóról ismét lemaradunk! Az amnéziában szenvedőket emlékeztetjük, hogy június 12.-én landol a szeretet csomag, imádott kontinensünkön. Még egy pár álmatlan éjszaka... Most pedig elmentem duzzogni!
2 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 3 hónapja és 17 napja

Persze, kivonták, most szabadulnak meg a felesleges SIXAXIS-októl. Amerikában és japánban már nem tudják elsózni őket, ott a Dual Shock 3 a menő. Nekünk még lepasszolják a beragadt készleteket. röhögő smiley Igazat adok, nagy hernyóság amit leművelnek mindig velünk.

válasz erre

Lackooo

17 éve, 3 hónapja és 17 napja

Nem úgy volt, hogy a Sony kivonta már a forgalomból a SIXAXIS-t?? wtf smiley Amúgy meg nem értem, h miért kell ez a megkülönböztetés, miért nem lehet midnen kontinensen ugyanazzal a dologgal kiszolgálni a rajongókat, aki évek óta kitartanak a sorozat mellet...?!?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja