Gun Blood Day névre hallgat a Cave legújabb stratégiája

2012. április 17.
1.6411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy vadonatúj videojátékot jelentett be az imént a Cave fejlesztőcsapata, akik - részben - meglepő módon egy stratégián kezdtek el dolgozni a múltban Gun Blood Days címmel, amely ráadásul nem egy átlagos stratégia, hanem egy böngészőből futtatható darab lesz.

Mivel japán fejlesztőkről beszélünk, ezért vélhetően egyáltalán nem meglepő, hogy a Gun Blood Day koncepciója a keleti szigetországot veszi alapul, a története szerint pedig egy 2025-ben zajló futurisztikus polgárháború kellős közepébe csöppenhetünk.

Az alkotásról egyelőre ugyan keveset tudunk, de az akciótól dús stratégia elemekkel dúsított Gun Blood Day-ben biztosan három frakció közül választhatjuk ki magunknak a legkedvesebbet, így a Japan Liberation Front mellett az amerikai Saber és milicista Orthos lehet a kiszemeltünk.

Hogy miféle játékmenet, valamint opciók és jellemzők lesznek megfigyelhetők a Cave legújabb címében, azt a szűkszavú bejelentés miatt egyelőre nem tudjuk, de a koncepció miatt már most érdekesnek tűnik a Gun Blood Day.
Gun Blood Days címmel, amely ráadásul nem egy átlagos stratégia, hanem egy böngészőből futtatható darab lesz.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 23 napja

Mondjuk egy jóféle böngészős stratégia az már ráfér az emberremosolygó smiley

válasz erre
Gun Blood Day
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja