Guitar Hero: On Tour: 15 konfirmált dal a handheld verzióban

2008. május 02.
2.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Guitar Hero-t semmi sem állíthatja meg, töretlenül menetel előre, népszerűsítve ezzel a régebben rétegjátékként aposztrofált ritmus produktumokat.

A Vicarious Visions (Crash Nitro Kart, Spider-Man 3) továbbra is szorgosan készíti, foltozza, csiszolja a Nintendo DS handheld verzióját, hogy idén már a nagy vakációra is magunkkal cipelhessük a kedvenc gitár tépős játékunkat. A hordozható kivetülés szintén egy plusz perifériával gazdagítja a marokkonzolunkat, az élvezet garantáltan teljes lesz általa.

A Nintendo DS-re portolt verzió Guitar Hero: On Tour címmel lesz keresendő, valamikor idén nyáron. Pontos dátumról egyelőre nem tudunk, de sikeresen kiszagoltunk 15 nótát, a teljes, 25 track-ből álló zenei listáról. Alant máris ismerkedhettek a csörömpölésekkel, a Blink 182, Nirvana és sok más híresség előadásában.

"Do What You Want" - OK Go
"All The Small Things" - Blink 182
"Spiderwebs" - No Doubt
"Are You Gona Be My Girl" - Jet
"We're Not Gonna Take It" - Twisted Sister
"All Star" - Smash Mouth
"Breed" - Nirvana
"Jessie's Girl" - Rick Springfield
"Hit Me With Your Best Shot" - Pat Benatar
"This Love" - Maroon 5
"Heaven" - Los Lonely Boys
"Helicopter" - Bloc Party
"China Grove" - The Doobie Brothers
"Rock and Roll All Nite" - KISS (cover by Line 6)
"What I Want" - Daughtry

Az Activision kitesz magáért, sokat utazók egyik leendő nagy kedvencévé válhat, és fog is, csak ne a tömegközlekedés valamely formáján csapjunk a húrok közé, mert abból mi jönnénk ki rosszabbul. :) Csak ésszel, srácok!
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Szép kis csokor zenét válogattak össze, ez az egyetlen verzió amit még nem próbáltam, de szerintem ezt ki is hagyom, nincs benne kihívás a 4 billentyű miatt, az 5-höz vagyok hozzászokva nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja