Guitar Hero: Greatest Hits: Információk a nyáron érkező, újabb felvonásról

2009. március 05.
1.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A zenei életben az előadók pihenési időszakának titulálják a válogatások megjelentetését.

A megfáradt muzsikusok hátradőlnek és lerántják az újabb rókabőrt, összedobnak egy kompilációt a már megjelent anyagaikból és jön a pénz. A Guitar Hero: Metallica után a népszerű ritmusjáték sorozat is megpihen egy cseppet, az Activision előrukkol a Guitar Hero: Greatest Hits-szel, amelyen negyvennyolc, eredeti valójában felpakolt zenei track fog helyet kapni.

A Guitar Hero: Greatest Hits júniusban érkezik, a Beenox stúdió műhelyéből, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 és Nintendo Wii konzolokra. A korongokon szereplő számok mindegyikével találkozhattunk már a franchise korábbi installációiban, lévén, hogy egy remek kis válogatásról van szó esetében. Pengethetünk, dobolhatunk a Guitar Hero, a Guitar Hero II, a Guitar Hero Encore: Rocks the 80's és a Guitar Hero III legnagyszerűbb zenei anyagaira.

A játék a hírek szerint tartalmazni fogja a széria legújabb jellemzőit is, lesz benne nyolc játékos online móka, Guitar Hero Music Studio, GH Tunes, Rockstar kreátor és persze egy karrier módozat is helyet kap a repertoárban. A negyvennyolc zeneszámból már nyolcat ismerünk, melyek a következők lesznek...

Alice in Chains - "Them Bones"
Dragonforce - "Through the Fire and Flames"
Heart - "Barracuda"
Joan Jett and The Blackhearts - "I Love Rock N Roll"
Poison - "Nothin' But A Good Time"
Queen - "Killer Queen"
Rage Against The Machine - "Killing in the Name"
Twisted Sister - "I Wanna Rock"
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja