Guitar Hero film, lehetséges?

2008. szeptember 17.
2.2581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igen lehetséges, olyannyira az, hogy már a gondolat határát is túllépte az ötlet.

Bár a filmekből játékot akciók általában nagyon nem szoktak jól elsülni, egyetlen alkotásra sem emlékszem ami maradandót alkotott volna, ellenben fordítva már találkozhattunk néhány kiemelkedő példával. Ilyen a Silent Hill filmváltozata nem csak szerintem, hanem sok játékos szerint is. Bár a Guitar Hero azért alapból más tészta, hiszen még sztori módról sem beszélhetünk, míg a Silent Hill-nek azért volt egy mély háttértörténete.

A játék megfilmesítéséről egy Brett Ratner nevezetű figura gondoskodna, aki tulajdonképpen csak a nevét szeretné elvenni a játéknak. Elmondásai szerint valami olyasmit szeretne összehozni az egészből, mint a Rocksuli volt. Na de akkor már mi köze lenne a Guitar Hero játékhoz? Az ég világon semmi. És nem csak bennünk vannak kételyek, az Activision is nagyban gondolkozik még az egészen és egyáltalán nem biztos, hogy belemegy az egészbe. Persze ráférne már a filmiparra egy olyan film, ami az igazi Rock n Roll életstílust bemutatja, mert ezt is célul tűzte ki ez a hollywood-i gladiátor, ellenben nem hiszem, hogy pont ő lenne az emberünk ebben az ügyben. Kíváncsian várjuk ebből mi lesz... Az biztos, hogy a játékhoz nem sok köze lesz a filmnek. Ha lesz!
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Na ezt még én is támogattam volna, ha tényleg nekifognak! Aprópóként a Rock Suli egy állati film, ennél már csak a Tenacious D betegebb röhögő smiley Ha Jack Black a főszereplő, a film sikere elkönyveltetik röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja