Guitar Hero 5: Mii támogatással érkezik a Wii-s verzió

2009. augusztus 03.
1.5831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt héten fény derült rá, hogy az Activision ötödik Guitar Hero-jában már a nem is olyan régen bevezetett Xbox Live avatarokkal is színpadra állhatunk, akiket tetszés szerint rocker gúnyákba burkolhatunk a játékon belül, amelyeket onnan kilépve sajnos ledobnak magukról, mint azt utóbb megerősítette a kiadó szóvivője.

Az Xbox-osok mellett a Nintendo-sok is lehetőséget kapnak, hogy virtuális toldalékaikat, azaz Mii-jeiket bevigyék a mókába, erre a célra szolgál majd egy úgynevezett Mii Freestyle Mode, mesélte az Activision egyik szóvivője.

Sajnos úgy tűnik, hogy egyedül a Sony-sok nem vihetik színpadra saját digitális kivetüléseiket, hiszen az Activision nem tervezi, hogy a PlayStation Home avatarok belépést nyerjenek a Guitar Hero 5 világába. Az Xbox-os avatarok színpadi akciójáról egy trailer-t is találtok a videogalériánkban, ám a Mii-kről egyelőre nincs szemléltetőanyagunk. A produkciók a Eurogamer információi szerint szeptember tizennyolcadikán lépnek európai földre, miután elsején felrázták egész Észak-Amerikát.

Guitar Hero 5 Avatars
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

A Live-os avatarok még jól néztek ki, de a Mii-sek...hát szkeptikus vagyok. Bár már néha a live karakterek is bugyuta, oda nem illő mozdulatokat tettek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja