Guillermo del Toro elküldte a Konamit a...

2016. december 04.
6.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szó szerint kirobbant a Twitteren Guillermo del Toro, a Hellboy, a Pacific Rim és más egyéb nagyszerű filmek megalkotója, aki Hideo Kojima oldalán a játékkészítésbe is belekóstolt a Silent Hills által, ami az utóbbi évek egyik legjobban várt horrorja volt.

Azért csak volt, mert a Konami máig érthetetlen és ismeretlen okokból a projektet idejekorán lelőtte, így bár a rajongók kipróbálhatták a demóját, de a végleges változatot soha nem ismerhették meg, sőt a Konami agyatlan hozzáállása miatt Hideo Kojimának talán örökre szakítania kellett a Metal Gear Solid-sorozattal.

Mivel Guillermo del Toro nagyon a szívére vette a történteket, ezért a The Game Awards 2016, illetve Hideo Kojima kitüntetése után egy szívhez szóló üzenetben küldte el a Konamit melegebb éghajlatokra lényegre törő formában, amely így hangzott:Ha a kedves kis üzenet nem lett volna elég, a filmes egy másik bejegyzésében azt is kiemelte, hogy az általa valaha látott legnagyobb hülyeség volt, hogy a Konami a P.T. sikere után törölte a Silent Hills-t. Alátámasztjuk!


5 hozzászólás

muki

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Szerintem így utólag köpködni elég gáz...

válasz erre

totyak

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Csak annyit kérdeznék, hogy miért hónapokkal Kojima kirúgása után jutott eszébe felszólalni? Jó alkalomnak tűnt Kojima kitüntetése?

válasz erre

VaPe

4 éve, 3 hónapja és 27 napja

Állat ez a pali!

válasz erre

RyutheStaR

4 éve, 4 hónapja

Igaza van, hogy balf4sz lépés volt törölni a projectet, de én azért igazán kíváncsi volnék a valódi okokra, hogy mi is volt az összeveszés tárgya és hogy hogyan fajulhatott idáig.
Mert ugye mindenki Kojima mellett áll és leszólja a Konamit, de semmit sem tudunk a nézeteltérésükről. Azt leszámítva, hogy töröltek egy ígéretes játékot, de kitudja, hogy miért...

válasz erre

wegh

4 éve, 4 hónapja

Milyen szívhez szóló üzenet Bár igaza van

válasz erre
Silent Hills
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljakylx profilja