Guild Wars: A Végzet Pereme - Újabb magyar nyelvű Guild Wars kötet megjelenése várható jövő héten

2012. október 01.
2.1021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayON legfrissebb sajtóközleménye szerint október 10-én, vagyis jövő héten jelenik meg a Guild Wars franchise második magyar nyelvű kötete, méghozzá "A Végzet Pereme" címmel.

A Guild Wars MMO alapján elkészült könyvtrilógia első részének ("Ascalon kísértetei") folytatásában az olvasók megismerhetik a különféle fajokat képviselő szereplők, így Logan, Rytlock, Eir, Caithe, Snaff és Zojja történetét, akik az első könyvben szerepelt harcosokhoz hasonlóan azért fognak össze, hogy együtt tegyenek pontot egy világméretű probléma végére, miközben szembeszállnak az őssárkányokkal.

A hivatalos sajtóközleményt idéznénk:
Tyria sötét zugaiban az őssárkányok felébredtek évezredes álmukból. Tyria fajai a végzet peremére sodródtak. Hősök ütköztek meg a sárkánycsatlósokkal, de őket is megrontották, és az ellenség oldalára álltak. Seregek vonultak a sárkányok ellen, de elsöpörték őket. A halandók kora hamarosan véget ér. Eljött a hősök ideje. Míg Tyria fajai széthúznak, hat hős egyesíti erejét, hogy népükért harcoljanak: Együtt alkotják A Végzet Peremét. Együtt válaszolnak a hívásra. De elég lesz, amit tehetnek?

Magáról a könyv szerzőjéről a következőket osztotta meg velünk a PlayON:
J. ROBERT KING több mint húsz kiadott regényt írt. Ezek a könyvek között szerepelnek a Guild Wars világában játszódó könyvek, és sok más fantasy könyvet is írt, mint például Magic: The Gathering 8 részes könyvsorozata. De írt más műfajú novellákat és regényeket is, egyik legismertebb ezek közül a Sherlock Holmes történetei. Rob igen elégedett volt az ArenaNet ? a Guild Wars videojátékok csapatával végzett munkával, akik közül sokakkal dolgozott már együtt korábban.
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 6 hónapja és 13 napja

huuha egy újabb könyv mosolygó smiley király

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja