Guild Wars 2: Manifesto trailer

2010. augusztus 12.
2.2181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss trailer látott napvilágot az NCsoft műhelyében készülődő, és rengeteg ember által várt Guild Wars 2-ről, ami a népszerű MMO folytatásaként nem kizárt, hogy történelmet ír.

Erről árulkodik legalábbis a legfrissebb matéria, ami a cég alkalmazottainak a véleményét kívánja közvetíteni felénk. Bár lehetne fejlesztői naplónak is hívni ezt a hosszabb lélegzetvételű trailert, az mégsem állná meg teljes mértékben a helyét, mert újdonságokat magáról az alkotásról sajnos nem tudunk meg általa.

Néhány eddig soha azelőtt nem látott mozgóképet viszont megtekinthetünk a tömör kisfilmen, ami alapján egyből leszűrhető, hogy a jövő esztendőre várható második Guild Wars az MMO piac egyik legjobbja kíván lenni, mindezt pedig elsősorban talán sokszínűségének köszönheti, hiszen a traileren a létező összes nyugati és keleti fantasy klisé feltűnik, ami jelen esetben inkább kovácsol előnyt a játéknak, mint hátrányt. Mindenesetre ne húzzuk tovább a szót, nézzük inkább meg a program legfrissebb trailerét. Állakat biztosítani, most következik:

#tv#
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja